Camino Krk 5. etapa – 21 km čiste erotike

Camino Krk
Ovim hodočašćem od 3 h i ukupno pređenih 21 km čiste erotike, bez i jednog udarenog pečata naši unutarnji nemiri i preispitivanja kako dalje za ovaj tjedan su podmireni i potisnuti.

Kao i svaka tako i ova nedjelja da ne bude ljubomorna na prošlu, provedena je 100% u prirodi s najbližim po mozgu istomišljenicima.

Tipično kofeinsko zagrijavanje krenulo je na popularnom ulju tj. Adria oilu, jer tamo je sve SUPER…

Svatovski s više vozila jer je gorivo nikad jeftinije krenulo se na najbliži otok po mladu.

Plan je bio nakon prvih 4 odraditi i 5. etapu Camino Krk koja starta u Čižićima i svršava u Vrbniku.

Nakon početnog ljekovitog blata u dugoj plitkoj uvali bez kupača i peglanja po asfaltu ulazimo i ostajemo duže u predivnoj šumici i njenim čarima, simpatičnim trčljivim singlićima, a nakon svih tih uspona (600 cca) i padova adrenalina i hormona sreće konačno ugledasmo more, predivne uvale, hridi, stijene, pješčanu i sve one druge plaže i naravno kupača, onog drugog koji se vani suši i ženu koja se u kaputu očevom još ne usudi ući, barem do zdravog meniskusa, naravno ne zbog hladnoće nego nije se još spremila za sezonu, depilacija, bikini zona i sve to…

I tako nakon svih ovih ljepota slijedi i bonus, makadamska šetnica ili ti ga lungo mare s vjetrom u kosi koja traje i traje a na samom kraju križnog puta nas baca u samo srce sorte Žlahtina tj. u grad Vrbnik gdje nazdravljamo naravno kao pravi patrioti i domoljubi češkim Kozelom, ipak su to naši najvjerniji turisti.

Ovim hodočašćem od 3 h i ukupno pređenih 21 km čiste erotike, bez i jednog udarenog pečata naši unutarnji nemiri i preispitivanja kako dalje za ovaj tjedan su podmireni i potisnuti…

Mir s vama junaci.

Izabrali & tekst čitao:

Đelo, Miljenko i Tus

Prijavi se za newsletter