DRENOVA TRAIL

Ne propusti priliku da doživiš nezaboravno iskustvo trčanja na stazama koje oduzimaju dah i uživaš u atmosferi koja će te osvojiti. Pridruži nam se na utrci Drenova trail.
Drenova trail 2024.

RASPIS UTRKE

subota, 20. srpnja

Pridruži se zajednici trkača i provedi subotu u jednoj od najuzbudljivijih utrka ovog ljeta na širem riječkom području.

Cvetkov trg

Dođi na drenovski Cvetkov trg. Tamo ćeš sresti sudionike traila, podijeli uzbuđenje i pripremi se za nezaboravno trčanje.

start u 9 h

Dođi barem sat vremena ranije i preuzmi svoj startni paket na vrijeme. Mi te čekamo od 7:30 sati na Cvetkovom trgu.

OPIS STAZE

Staza Drenova traila prolazi kroz prekrasnu Drenovsku šumu te obuhvaća značajne točke poput Velog vrha, Katarine, Pulca i Pašca.

➜ Karakterizirana je kao srednje do zahtjevna, pružajući trkačima izazovan teren za istraživanje. Većinom je staza pogodna za trčanje, pružajući zanimljivu avanturu kroz prirodu.

➜ Trkači trebaju biti posebno oprezni nakon prolaska Velog vrha te posebno tijekom spusta niz stjenovite terene prema kanjonu Rječine. Ovdje je potrebno pojačati oprez kako bi se osigurala sigurnost svih sudionika.

➜ Jedan od neizbježnih doživljaja tijekom trke su prekrasni pogledi koji se pružaju s dijelova staze. Pogled na kanjon Rječine, Kvarner i grad Grobnik oduzima dah te dodatno obogaćuje iskustvo trkača, čineći Drenova trail ne samo izazovnom utrkom, već i pravim vizualnim spektaklom u prirodi.

DANI DRENOVE

Drenova trail održava se u sklopu manifestacije Dani Drenove. Trail je nastao u želji da se proslavi da dodatan sportski ugođaj. Ujedno Drenova trail promovira predjele drenovske šume. AK Rika zahvaljuje se Mjesnom odboru Drenova na pomoći u organizaciji utrke.

ORGANIZATOR

SPONZORI

CIJENA STARTNOG PAKETA

Za članove AK Rike

Prijave su otvorene do 12. srpnja

20 €

Do 12. srpnja

Nakon tog datuma, ne možeš se prijaviti.

25 €

Prijavi se za Drenova trail 2024.

Startninu uplati na IBAN HR2024840081107456555.
Prije nego uplatiš startninu, prijavi se na utrku.