Treniraj s Rikom: Povezivanje, motivacija i snaga

Treniraj s Rikom Povezivanje, motivacija i snaga - AK Rika
Treniraj s Rikom, pronađi podršku i inspiraciju, ostvari svoje trkačke ciljeve. Uživaj u trčanju s onima koji dijele tvoju strast.

AK Rika počela je s redovitim zajedničkim trenizima za sve svoje članove. Prvi takav trening danas smo održali u Kastafskoj šumi. Vjerujemo da ćemo u ovoj ideji (ovog puta) ustrajati. No, ne možemo bez podrške članova našeg rastućeg kluba. Stoga te već danas pozivamo – Treniraj s Rikom, poveži se s istomišljenicima u klubu i doživi energiju zajedništva.

Treniraj s Rikom Povezivanje, motivacija i snaga - AK Rika
Kastav kao baza treniranja

Smisao zajedničkih treninga

Što možeš očekivati od naših zajedničkih treninga na raznolikim lokacijama?

Istraživanje različitih terena: Istražujemo različite terene, od planinskih staza do šumskih proplanka. Svaki trening je prilagođen kako bi maksimalno uživao u prirodi i podizao svoju kondiciju.

Kastav kao baza: Treniraj s Rikom u Kastafskoj šumi koja pruža raznolikost terena, od strmih uspona do slikovitih šumskih singl staza i širokih makadama. Pruža prostor za rast, učenje i dijeljenje iskustava.

Promjena perspektive: U planu imamo povremene odlake na Učku, Ćićariju, grobničke Alpe… Svaka nova lokacija donosi novu perspektivu na vaše vježbanje, čineći ga uzbudljivim i motivirajućim.

Stručni treneri: Naši iskusni trail trkači, Luka Končurat i Pavle Kruljac vodit će vas kroz zajedničke treninge, dijeleći svoje znanje, iskustvo i strast prema trčanju u prirodi. Prilagodit će treninge tvojoj razini iskustva, bilo da si početnik ili iskusni trkač.

Iskusni tim trail trkača: Zajedničkim treninzima pridružit će se i drugi članovi AK Rika s bogatim iskustvom u trail trčanju. Učiti ćemo jedni od drugih, dijeliti iskustva i rasti zajedno.

Plan redovnih treninga: Planiramo se okupljati svake nedjelje. Razumijemo da život donosi razne izazove, stoga ćemo također razmotriti organizaciju treninga subotom, ako se okolnosti poklope. Važno je napomenuti da će ti info o danu, vremenu i mjestu treninga biti dostavljene putem e-maila. Ova komunikacija će ti pružiti sve potrebne informacije kako bi se na vrijeme pripremio za naše zajedničke trenutke vježbanja.

Treniraj s Rikom Povezivanje, motivacija i snaga - AK Rika
Prilagodit će treninge tvojoj razini iskustva

Treniraj s Rikom – Ako nisi član, učlani se

Treniraj s Rikom, pronađi podršku i inspiraciju, ostvari svoje trkačke ciljeve i uživaj u svakom trenutku trčanja s prijateljima koji dijele tvoju strast.

Zajedno gradimo ne samo kondiciju, već i snažne veze koje će te pratiti na putu ka tvojim najboljim trkačkim iskustvima.

Ako nisi naš član, pozivam te da nam se pridružiš neovisno o tvojoj trkačkoj formi. Postani član AK Rike putem ove poveznice.

AK Rika nije samo klub, već trkačka obitelj. Poveži se s istomišljenicima, dijeli svoje trkačke avanture i inspiriraj se uz podršku pozitivne zajednice.

Nema boljeg načina za istraživanje trkačkog svijeta od pridruživanja klubu koji dijeli tvoju strast.

Treniraj s Rikom Povezivanje, motivacija i snaga - AK Rika
AK Rika nije samo klub, već trkačka obitelj

Prijavi se za newsletter