3KV Info pred utrku

Hvala ti na sudjelovanju na drugom izdanju Adventskog traila Tri kastafska vrha. Kako bismo čim više uživali u ugođaju Adventskog traila, pročita zadnje informacije pred utrku.

Preuzimanje startnog broja

Svoj startni paket za Tri kastafska vrha preuzmi u ovim terminima:

● Petak, 15. prosinca od 18 do 20 h

● Subota, 16. prosinca od 7.30 do 9.30 h.

Korisne lokacije

Na ovoj karti potraži gdje ćeš preuzeti startni broj, parkirati auto, otići u dućan ili na pivo. Parking na području Grada Kastva je besplatan.

Start utrka na 12 km i 21 km

Obje utrke (21 km i 12 km), startaju u 10 sati ispred Gradske lože. S obzirom na to da odmah nakon starta staza vodi kroz usku gradsku voltu, apeliramo da startnu poziciju zauzmeš sukladno svojoj trkačkoj spremi.

Log za utrku

GPS zapis obje utrke preuzmi s naše web stranice. Log se nalazi uz opis staza.

Oznake na stazi

Trail je standardno označen, sa crveno-bijelim trakama. Oznake smo pojačali sa strelicama kod važnih skretanja, tj. kod račvanja/spajanja kratke i duge staze. Na stazi je 30 volontera koji će te usmjeriti.

Okrepe na stazi

Okrepe su na 6. km za kratku stazu, odnosno na 8.5 km i 15. km za veliku stazu.

Odustajanje od utrke

U slučaju da odustaneš ili ti zatreba pomoć, potraži naše volontera ili nazovi OVAJ BROJ +385 98 28 33 04. Dobit ćeš direktora utrke Davida Marota.

Time limit

Time limit za obje utrke je četiri sata. Svi trkači moraju biti u cilju do 14 h.

Proglašenje pobjednika, tj. podjela medalja

Ceremonija proglašenja pobjednika i dodjela medalja/poklona Adventskog traila Tri kastafska vrha je u 13 h. Sukladno dopisu Hrvatskog atletskog saveza, u sklopu 3KV neće biti proglašenje pobjednika 1. Hrvatske trail lige.

Oprema za trail

Odjeni se slojevito. Uzmi astro foliju i osnovnu prvu pomoć. Ne zaboravi na tekućinu.

Vodi računa o sebi i drugima

Na pojedinim dijelovima staza je tehnički zahtjevna. Dodatne probleme stvarat će ti blato i lišće. Stoga, pripazi i ne žuri na tim dionicama. Bit će prilike da pojačaš ritam.

Donacije za potrebite

U sklopu utrke primamo tvoje stare tenisice koje će nekima još biti itekako dobre, te deke i staru robu za pse u azilu.

Slikaj se s vrhova

Staza ne prolazi preko samih kastafskih vrhova Mačkov, Stanić i Majevi. No, ako učiniš dodatan napor od svega nekoliko koraka, možeš skrenuti sa staze, otići na vrh i baciti pogled koji ti se pruža. I… slikaj se!

Vidimo se u Kastvu!

Sretno!